Ara

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında okulumuzda pano hazırlandı. Sınıflarımızda çeşitli etkinlikler yapıldı. Anasınıfında çocuklarla birlikte seçim yapıldı. İzlemek istedikleri filme oy verdiler. Film bittikten sonra film ile ilgili etkinlik yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerince Hedef Okuyan Nesil, Hedef Sanat Projeleri kapsamında Türkçe kitabındaki Uçurtma Mevsimi adlı hikayeden esinlenerek origami ile kendilerine uçurtma yapıp okul bahçesinde uçurdular.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda pano hazırlandı. Anasınıfı öğrencilerimize çeşitli etkinlikler yaptırıldı. Öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla körebe oynatıldı.

Kas

ÇEDES Projesi Kasım ayı değerleri olan 'Sorumluluk ve Öz Denetim' ile ilgili öğrencilere eğitici kısa videolar izletildi. Konu ile ilgili çocuklar bilgilendirildi. Sonrasında öğrencilerle birlikte çevremize karşı sorumluyuz denilip okul bahçe temizliği yapıldı.Yarışma havasında yapılan temizlik sonrası çocuklara hediyeler verildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkulu bir şekilde kutlanmıştır. Sınıflarımızda panolar hazırlandı. Kıymetli müdürümüz öğretmen arkadaşlarımızı tebrik etti, sonrasında pasta kesildi. Velilerimizin değerli öğretmenlerimize çeşitli sürprizleri oldu.

Kas

Çedes Projesi kapsamında Kasım ayı değerleri olan 'Sorumluluk ve Öz Denetim' ile ilgili, anasınıfı öğrencilerimiz çevremizdeki hayvanlara karşı sorumluyuz dediler ve mama kumbarası yaptılar. Mama kumbarasında biriktirdikleri paralarla mama alarak sokaktaki hayvanları beslediler. Bu davranışlarından ötürü öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

11.11.2023 'Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan dikme etkinliği yapıldı.

Kas

10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü için sınıflarımızda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi. Program  Kaymakamımız Sayın Saltuk Buğrahan AÇIKBAŞ, Belediye Başkanımız Hasan ŞEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şaban BALCI, İlçe Protokolü ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimiz hazırladıkları müzikli gösteriler, oratoryo gösterileri, okudukları şiirlerle Ulu Önderimiz ATATÜRK'ün ölüm yıl dönümünü andılar.

Kas

Kaymakamımız Sayın Saltuk Buğrahan AÇIKBAŞ, ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şaban BALCI okulumuzu ziyarete geldi. Kaymakamımız  ve Milli Eğitim Müdürümüz sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okumuzun mevcut durumu hakkında okul müdürümüzden  bilgi alan Kaymakamımız AÇIKBAŞ, daha sonra öğretmenler odasına geçerek idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kas

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında anasınıfı öğrencileri ve özel eğitim sınıfı öğrencileri çeşitli sanat etkinlikleri yaptılar, panoda etkinlikler sergilendi.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında Ekim ayı değerleri olan EDEP,SAYGI ve NEZAKET ile ilgili öğrencilere bilgilendirme yapıldı ve bu değerlerle alakalı eğitici kısa filmler izlettiridi.

Ekm

ÇEDES PROJESİ kapsamında ekim ayı konusu olan edep, saygı ve nezaket değerleri kapsamında, değerler kulübü öğrencileri ile yaşlı ziyareti yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı coşku ile kutlandı.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimzin 100.yıl özel videosu.